Tarieven

Goed om te merken dat je graag wil weten wat de tarieven zijn, voor mij een teken dat mijn foto’s en fotografiestijl bij jou/jullie aansluit. Uiteraard is naast de prijs ook belangrijk om te weten wat je hiervoor krijgt en welke voorbereidingen ik tref om jullie dag/event zo optimaal mogelijk  vast te leggen. In een persoonlijk gesprek kan ik op basis van jullie wensen en ideeën wellicht een specifieker voorstel doen. Schroom daarom niet om contact op te nemen.

Voor bruidsfotografie hanteer ik de volgende prijzen (inclusief reiskosten en BTW):

  • Starttarief  (4uur): € 695,-
  • Elk extra uur € 125,-
  • Loveshoot (vanaf 8uur fotografie gratis): € 195,-

 

Voorbeeld pakketten:

6 uur Bruidsfotografie: € 945,- en inclusief loveshoot €1.140,-

8 uur Bruidsfotografie: € 1.195,- (inclusief loveshoot)

12 uur Bruidsfotografie: € 1.695.- (inclusief loveshoot)

 

Streepjescode

Streepjescode

Voordat jullie een beslissing maken, bied ik altijd aan om elkaar eerst te ontmoeten en te kijken in hoeverre er een klik is. Mijn ervaring is dat hoe beter de klik is, hoe mooier de foto’s worden. Ik heb hiervoor geen wetenschappelijke verklaring maar je kan je er vast wel wat bij voorstellen.

Daarnaast bied ik aan om enkele weken/maanden vooraf een loveshoot te doen op locatie. Dan heb je alvast enkele leuke foto’s (1), leren we elkaar iets beter kennen (2), dan kennen we alvast de mooie plekjes op de locatie en dat scheelt weer tijd op jullie trouwdag zelf (3), en weet ik alvast hoe jullie reageren op de camera (4). Hoe meer voorbereiding, hoe prettiger de samenwerking zal zijn op jullie bruiloft zelf. Als de ceremoniemeester ook mee kan gaan, graag, dan hebben we meteen een stuk voorbereiding te pakken.
Op de dag zelf, pas ik graag mijn ervaring toe als reisfotograaf. Ik fotografeer jullie zoals jullie zijn in jullie eigen omgeving en moment. Ik hou niet van regisseren en ben van mening dat ik mijn uiterste best moet doen om jullie goed op de foto te zetten dan dat ik jullie vraag om leuk voor mij te gaan poseren. Ik ga altijd op zoek naar de essentie van de bruiloft, dat zal gaandeweg onze gesprekken duidelijker worden (denk aan pure emoties zoals liefde voor elkaar, tranen van geluk etc. of samenzijn met vrienden en familie). In een gesprek zal ik mijn aanpak nog graag verder toelichten.

 

  • Lisette - Hallo ‘fotograaf’ (omdat ik je naam niet weet 😉

    Onwijs leuke foto’s van de bruiloft van Sophia en Michael. En nog bedankt voor het “wissen” van een aantal vast niet zulke charmante foto’s.

    Vriendelijke groet,
    LisetteReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

Share on FacebookTweet this PostPin Images to PinterestBack to Top