Bruiloft Sander en Jitske

Op vrijdag 6 juni zijn Sander en Jitske getrouwd in Driebergen op een prachtige en romantische locatie.

Zij hebben mij gevraagd om de foto’s te maken van de (feest) avond. Een leuke opdracht aangezien ik in een korte tijd toch probeer om de avond vast te leggen en ook mijn trademark kan uitvoeren, daar hebben Sander en ik al even over gebrainstormd.

Toen ik aankwam was het bruidspaar nog heerlijk aan het dineren en had ik de tijd om de mooie plekjes te ontdekken van het kasteel. Er lagen nog rijstkorrels op de rode loper, de band was aan het repeteren, het koetshuis en de tuin lagen op het zuidwesten dus een mooie plek om het effect van de ondergaande zon vast te leggen. De avondgasten van het bruidspaar verzamelden zich voor het kasteel en wachten in spanning af op Sander en Jitske. De rest van de feestavond heb ik zo goed mogelijk vastgelegd met een zeer goede band op de achtergrond! Hieronder alvast een kleine impressie van de avond!

 

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

Share on FacebookTweet this PostPin Images to PinterestBack to Top